Kroatische printer markt groeide 2,2% in 2007

In 2007, de Kroatische HCP markt groeide met 2,2% in volume en 2,1% in waarde op jaarbasis tot bijna 200.000 eenheden, ter waarde van $ 54,4 mln. Goed voor meer dan 62% van de zendingen, single-function (SF) printers – met name inkjet – bleef het meest populaire apparaat in de Kroatische HCP markt in 2007. Echter, printers zijn marktaandeel verliest aan multifunctionele randapparaten (MFP’s), de verkoop van die bijna 25% in 2007 gestegen tot zijn goed voor 37,6% van het totale marktvolume. Overbrenging van kleuren laser perifere groeide 27,3% op jaarbasis in 2007 MFP’s goed voor 17,3% van de totale kleurenlaser zendingen in Kroatië in 2007, een stijging van bijna 13% in 2006. De top 3 verkopers in de Kroatische hardcopy apparaten markt in 2007 – HP, Canon en Epson – behielden hun rankings van 2006. Samen zijn ze goed voor meer dan 78% van de totale leveringen in 2007. IDC verwacht dat de Kroatische markt voor hardcopy-apparaten om te groeien, gemiddeld 2,6% op jaarbasis over de komende vijf jaar, met MFP’s het stimuleren van de groei, aldus IDC.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX