Ramp hosting oplossing tips voor orkanen en meer

Ervoor zorgen dat uw website zal worden en loopt tijdens een natuurramp is waarschijnlijk geen alledaagse prioriteit bij veel bedrijven, maar Sandy is nog een andere herinnering dat een ramp herstelplan moet altijd op zijn plaats.

Eigenlijk, waar je ook bent, moet dit een top business prioriteit zijn als je erover nadenkt hoeveel rampen je niet kunt plannen, zoals aardbevingen. Dit is niet alleen van belang vanuit een financieel oogpunt, maar ook in het geval u een bedrijf dat mensen zouden kunnen wenden voor vitale informatie en hulp tijdens een katastrofisch evenement.

Bijvoorbeeld, websites voor diverse nieuwsorganisaties ging op maandag, omdat hun sites, worden gehost op datacenters in Lower Manhattan, die lijdt aan ernstige overstromingen en geen macht.

; Waarom is het geen goed idee om uw servers in een overstroming zone gebracht; Chris Leigh-Currill, chief technology officer van de wereldwijde Infrastructure-as-a-Service provider Ospero, antwoordde met een paar tips voor het hosten van oplossingen en servers in het geval van een grote ramp;. zijn ultieme boodschap is vrij eenvoudig, beweren dat het een plan in de plaats van tevoren is “de sleutel tot het waarborgen van de continuïteit van de dienstverlening in een ramp Recovery (DR) evenement – met name een natuurramp – moet worden voorbereid . Zodra de gebeurtenis heeft plaatsgevonden is het te laat.

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Hier zijn Leigh-Currill top vijf tips voor het waarborgen van uw beste veranderingen op tot het houden van uw online aanwezigheid en lopen in het geval van een ramp

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren