Valhelmen nemen mobiele gesprekken

De headsets, die worden aangesloten op een mobiele telefoon door een draad, in staat rijders om de telefoon te beantwoorden terwijl het dragen van hun helmen. Het omvat een antwoord / belknop en past op de buitenzijde van de helm, meestal aan de linkerkant. Het bedrijf zegt dat dit mogelijk maakt rijders om oproepen te beantwoorden en op te hangen in “alle veiligheid.”

In het Verenigd Koninkrijk, is het een misdrijf om een ​​mobiele telefoon te gebruiken bij het besturen van een auto. Deze wetgeving, die in 2003 in werking is getreden, niet het indrukken van knoppen op een mobiele telefoon te verbieden door een motorrijder, zolang ze waren eigenlijk niet het vasthouden van de telefoon.

Echter, het ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft gewaarschuwd dat “hands-free telefoons zijn ook afleidend, en je nog steeds het risico vervolgd voor het niet om een ​​goede controle van een voertuig te hebben.” Bedrijven zijn gewaarschuwd dat ze vervolgd zouden kunnen worden geconfronteerd als ze niet leveren hands-free kits aan het personeel die ze nodig hebben.

De headsets, die kan worden gebruikt met de meeste helmen (full-face, open-face en flip-up), hebben audiomogelijkheden met snelheden tot 62 mijl per uur.

CXO; De digitale transformatie gesprek verschuift naar how; CEBIT, 10 kits om u op het internet van de dingen en hardware hacking begon, CEBIT; De slimme drones die zichzelf kan vliegen zonder GPS: Foto’s, hardware, De computers die zullen helpen wetenschappers stap dichter bij de Big Bang

Dan Ilett van de website UK gemeld uit Hannover, Duitsland.

De digitale transformatie gesprek verschuift naar hoe

10 kits om mee te beginnen op het internet van de dingen en hardware hacking

De slimme drones die zichzelf kan vliegen zonder GPS: Foto’s

De computers die wetenschappers zullen helpen stap dichter bij de Big Bang