64-bit drivers voor je oude Palm OS holdouts

Van tijd tot tijd, krijg ik brieven van het formulier, “Ze krijgt mijn Palm wanneer ze los te wrikken uit mijn koude, dode handen.”

Ik begrijp het. Ik mis de Palm OS. Ik heb echter verhuisd. Een lange tijd geleden, verhuisde ik mijn notities en contacten met Outlook, en het gebruik van een iPhone als mijn dagelijkse bestuurder.

Echter, er zijn nog een aantal van jullie die er zijn, net als lezer John. John vertelde me

Ik sluit me aan u in het geheim Palm handdruk. Ik vooraf besteld (!) De eerste elke Palm. We wisten gewoon dat het goed zou zijn (maar ik heb zelf een Newton ook, zucht). Ik heb nog steeds de eerste Palm model in de kelder. Ik heb een Zire 72s nog loopt sterk. Om heck met de hardware, hoewel, het is de desktop-app die mijn dag goed maakt. Ik heb dan 1000 items in mijn contacten als ik gebruikte het om elke vorm van informatie op te slaan. Ik heb niet gevonden een redelijk verzoek ingediend om zijn plaats te nemen. Maar draait Palm Desktop op Win 7? Geen problemen, man. Het enige probleem is het krijgen sync om te werken. Gelukkig Acceca kwam tot de redding van de nodige 64-bit drivers. Gratis! Koel!

En ja, dat is wat ik ben hier om u te vertellen. Er zijn blijkbaar 64-bit drivers voor je palmists die willen uw apparaten te synchroniseren op computers die in de moderne tijd.

Hier is de link: 64 bit USB Windows Driver voor Palm / Garnet OS.

Ik hou ervan als lezers te helpen als deze. En als gevolg daarvan, John krijgt onze tweede officiële website van de doe-het-IT Helpie McHelpypants Erkenning. Nice job, John!

Ten slotte is de hele PalmPower en PalmPower Enterprise Edition archief (van terug in de Palm hoogtijdagen dagen) is nog steeds online en doorzoekbaar. Het is nu een deel van het archief Ik ren op Computing Unplugged. Disclosure: Ik krijg een paar dollar om zo vaak voor advertenties die nog lopen op de site. In ieder geval zijn er meer dan 20.000 voorwerpen daarboven terug naar 1998.

Waarom oude mensen nog steeds graag hun PDA, Wist u dat u kunt Palm Desktop gebruiken met je Android-telefoon?

 verhalen

Waarom oude mensen nog steeds graag hun PDA

Wist u dat u kunt Palm Desktop gebruiken met je Android-telefoon?

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen