Android Nougat: Hier is waar om de upgrade te krijgen voor uw Nexus

Google heeft de Android Nougat fabriek beelden vrijgegeven voor handsets, waaronder de Nexus 5X.

Als u wilt uw Nexus handset op Android Nougat upgraden, kunt u in geluk.

Google heeft de bestanden die nodig zijn om verschillende Nexus handsets te upgraden naar de nieuwste versie van het mobiele OS geplaatst.

Terwijl de meeste Nexus eigenaren van een over-the-air-update moeten krijgen om Nougat in de komende weken, iedereen enthousiast om te proberen nieuwe multitasking Nougat’s en andere functies sneller kan het proces snelkoppeling door het downloaden van de bestanden van Google’s developer site en handmatig te installeren.

nieuwste software Android is beschikbaar vanaf vandaag, als je een compatibele Nexus-apparaat. De LG V20 zal de eerste niet-Nexus om te starten met Nougat terwijl vele andere toestellen die het in de komende maanden zullen krijgen.

Nexus eigenaren kunnen kiezen tussen twee soorten bestanden naar Nougat installeren: de volledige fabriek beelden, die de Nexus herstellen naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen firmware en vereisen een apparaat af te vegen, of de OTA-update binaire image-bestanden, die niet nodig een schoon te vegen.

De eerste Nexus-toestel dat de Nougat bestanden zijn is de Nexus 5X (Image / OTA), terwijl het equivalent bestanden voor de Nexus en Nexus 6P 6 spoedig komen. Ook beschikbaar zijn de bestanden voor Pixel C (Image / OTA), de Nexus 9 Wi-Fi-model (Image / OTA), en de Nexus Player (Image / OTA).

Als u eigenaar bent van een Nexus 5 of Nexus 7 2013 model, zal deze Android-versie-update niet beschikbaar.

Hoe de wachtrij te springen en te downloaden Android 7.0 Nougat nu; Android Nougat sprongen vooruit iOS 10; Android Nougat: 6 functies die je Android-ervaring zal verbeteren; Android 7.0 Nougat: Kleine veranderingen die een groot verschil in UX maken (elaptopcomputer.com)

Voor ondersteunde Nexus-apparaten, de andere manier om de wachttijd snelkoppeling is door het inschrijven van het apparaat in beta-programma van Google, die de toegang tot de developer preview versie van het OS geeft. instructies van de website voor informatie over het veilig te doen die beschikbaar zijn hier.

Terwijl Nexus eigenaren kunnen verwachten te krijgen laatste verbeteringen van Google om Android in de komende weken, zal het waarschijnlijk enkele maanden duren voor Android handset makers om de update vrij te geven aan alle andere handsets.

De eerste nieuwe niet-Nexus-telefoon die wordt geleverd met Nougat is LG’s V20. Productieve mobiele leaker Evan Blass gepost een beeld van het apparaat op Twitter deze week. Fans zullen dat niet te veel langer voor een glimp op te wachten, echter, met de lancering gebeurtenis in te stellen voor 6 september in San Francisco, maar LG heeft niet gezegd wanneer het apparaat beschikbaar zal zijn.

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: een betere Wi-Fi bellen ervaring

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Android Nougat