ANZ CIO’s toonaangevende bedrijven in digitale transformatie: Gartner

Een wereldwijde CIO onderzoek van Gartner heeft aangegeven dat het voor ondernemingen om een ​​digitale business model te bouwen, die ze nodig hebben om te werken aan het verbeteren van hun leiderschap, talent en platforms.

Spreken op het Gartner Symposium ITxpo 2015, Gartner vice-president Graham Waller is gebleken dat op basis van de bevindingen van het rapport van Gartner, Building the Digital Platform: The 2016 CIO Agenda, zijn er nog steeds zakelijke mogelijkheden voor CIO’s aan te pakken.

Hij merkte op dat de traditionele business modellen voldoen niet meer, en dat bedrijven nodig hebben om over te schakelen naar verschillende platforms als het hen in staat stelt om flexibeler te zijn als het gaat om intern en extern delen van middelen.

“Een groot deel van het traditionele denken zagen onze bedrijven als systemen die tamelijk rigide zwarte dozen waren met medewerkers binnen en iedereen naar buiten, en met functies die in silo’s,” zei hij.

Het platform denken daarentegen een veel meer horizontale weergave. Het is een manier waarop we konden snel middelen bijeen te roepen om nieuwe waarde te creëren in een veel flexibelere manier, zowel binnen als buiten de onderneming, om klanten te bedienen op nieuwe manieren, om nieuwe business modellen te maken, en tot het nemen van nieuwe kansen.

Reflecterende gezien Waller’s, in 2016 de CIO enquête is gebleken dat binnen de leiding platform, 52 procent van de Australische en Nieuw-Zeelandse CIO’s beschouwen zichzelf als leiders van de digitale transformatie, in vergelijking met 39 procent van de CIO’s wereldwijd. 40 procent van de CIO’s ANZ geloven ook dat ze toonaangevende innovatie binnen hun organisatie versus slechts 34 procent van de CIO’s wereldwijd.

Waller zei dat met het oog op de leidende positie van de CIO’s verder te versterken binnen bedrijven, moeten ze betrouwbare bondgenoten van de CEO te worden. Momenteel is slechts 29 procent van ANZ CIO’s worden beschouwd als een betrouwbare bondgenoot, een stijging van 19 procent in 2014. Volgens Gartner, worden de helft nog steeds beschouwd als partners binnen de CIO-CEO relatie.

Waller gaf ook aan dat bedrijven nog steeds nodig om te werken op de zich ontwikkelende hun talent platform, met de Gartner enquête waaruit blijkt dat vaardigheden zijn de grootste barrière voor CIO succes wereldwijd. Maar voor degenen die in ANZ, 19 procent zei dat ze werden weer door financiering gehouden.

Quantum computing kan hebben gescoord in Australisch onderzoek subsidieronde; ANZ Bank shuffle tech executive dek; Telstra onthult Global Media Network voor levering van inhoud; Telstra zoekt 120 vrijwillige ontslagen als gevolg van SDN omscholing; Foxtel bevestigt NBN aanbieden van volgende maand

CIO’s wereldwijd als in ANZ geïdentificeerd die het grootste talent kloof was informatie en analytics vaardigheden, en de twee volgende grootste vaardigheden hiaten in ANZ was projectmanagement en architectuur, terwijl wereldwijd CIO’s aangehaald zakelijk inzicht en veiligheid.

“Veiligheid is significant lager in ANZ, zodat het iets kunnen we moeten kijken naar en te overwegen, of misschien zijn we efficiënt hier kan zijn, ‘zei Waller.

Andere bevindingen van de enquête is gebleken was dat knip voor IT-uitgaven zijn blijven iets los te maken. Vorig jaar, Waller zei dat de wereldwijde gewogen gemiddelde dit jaar is 2,2 procent, een stijging van 1 procent vorig jaar. Op een per regio basis, wordt APAC zal naar verwachting een 4,1 procent stijging zien, en in ANZ een 2,9 procent stijging van de uitgaven binnen IT-organisaties.

Zoals voor waar het geld zal worden besteed, de Gartner-onderzoek bleek dat de prioriteit voor CIO’s in ANZ en wereldwijd zijn in business intelligence en analytics. Voor ANZ echter, wordt dit gevolgd door een wolk, en digitale marketing en mobiele net zo, in vergelijking met de wereldwijde CIO’s die gaan kijken naar de infrastructuur en het datacentrum, en vervolgens cloud.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen