Apple’s race naar 2014: Zes grote onbekenden

Zoals Apple rondes uit de zomer en hoofden in de kalender vierde kwartaal met wat wordt verondersteld een lei van nieuwe producten, worden de onbeantwoorde vragen begint te stapelen. Op het spel is de ultieme waardering CEO Tim Cook’s als leider van Apple en de geschiedenis van het bedrijf voor een doorbraak productcategorieën.

Misschien Apple verblindt de tech wereld met nieuwe producten en iets wat we niet verwachten. Het is net zo waarschijnlijk dat Apple worstelt met de zwaartekracht en de omvang zoals vele grote tech leveranciers.

Hier is een blik op slechts een paar van de beste en meest opvallende kenmerken van iOS 7 die uw liefde voor uw merk Apple-smartphone opnieuw zal oplaaien.

Een van de belangrijkste vragen

Zal iOS 7, Apple’s Windows 8? Apple’s iOS was moe kijken en hadden behoefte aan een refresh. Wees voorzichtig met wat je vraagt. mobiele besturingssysteem van Apple was moe, maar ook gewoon goed gewerkt. Met de lancering van iOS 7, zal Apple een facelift dat de installed base niet kunnen houden aan te bieden. Houd in gedachten dat de mobiele geïnstalleerde basis van Apple is enorm nu, dus het is waarschijnlijk dezelfde problemen geconfronteerd als Microsoft. Verplaats een menu en vangen de hel. Tweak een kaart en krijgt hetzelfde. Misschien iOS 7 zal niet in de weg van de klanten. Als Apple trekt na een perfecte refresh al kan het een klein wonder, zelfs als er veel wijzigingen zijn slechts cosmetisch zijn.

Kan Apple weer smartphone vermoeidheid en commoditization? Alle smartphones beginnen op elkaar lijken. Mensen zijn niet lopen om contracten te breken om de nieuwste en beste apparaten te krijgen. Apple is de verkoop van een stuk van iPhones, maar de marges zullen vallen in opkomende markten als het bedrijf gaat om marktaandeel. Een low cost iPhone te wijten in de herfst zal niet helpen de prijs veel ook niet. Het is moeilijk om de top hond en het is onduidelijk of de iPhone gewoon moe van prijs als een belangrijke onderscheidende factor zal worden. Apple is in een betere positie dan de Android hardware leger, maar beleggers gebruikt om het bedrijf te tarten de zwaartekracht kan niet schelen.

Naar huis te rijden de smartphone commoditization thema, Jefferies analist Peter Misek opgemerkt dat de iPhone 5 was op de voorpagina van een circulaire van Real, een low-end supermarkt in Duitsland. Verdisconteerd varkensvlees en de iPhone gedeelde top billing. Hier is het beeld via Misek.

Zal de iPad vernieuwen compensatie van de goedkope Android-tablet beweging? In de meest recente kwartaal van Apple, iPad daalde de omzet 27 procent ten opzichte van een jaar geleden. Gemiddelde verkoopprijzen voor de iPad en eenheden waren onder Deutsche Bank schattingen. Daarnaast is de iPad mini is kannibaliseren zijn grotere broer. De grotere vraag naar de iPad is dit: Is er iemand links in ontwikkelde markten zoals de Verenigde Staten, die niet heeft wel? Ook; Tech spec showdown: de nieuwe Nexus 7 vs. iPad mini, Apple op zoek naar de iPad supersize met 13-inch model?

iOS 7 beta 4 bevat verwijzing naar vingerafdruksensor, ontwikkelaars doen een gelukkige dans De productie van low-cost ‘iPhone 5C’ trekt beschuldigingen van slechte arbeidsomstandigheden; Marktverzadiging is niet de reden achter de daling van de iPad verkoop; Apple Q3 winst: beats op de winst, de omzet, de omzet gemengd; Problemen van supersized iPads en iPhones

Wat is de volgende categorie? Een maand gaat niet door, waar we geen enkele gerucht van de iWatch of een iTV horen. Tot op heden, CEO Tim Cook en de bende hebben weinig om over te praten. Daardoor 2013 tot dusver grotendeels Apple nieuws vrije aangelegenheid is. Cook’s erfenis kan grotendeels rijden op de vraag of Apple een andere baanbrekende categorie kan leveren. Apple opnieuw uitgevonden muziek met de iPod, telefoons met de iPhone en luidde in het post-PC-tijdperk met de iPad. Heeft bedrijven echt gaan 4-uit-4 met grote producten?

Zal Apple temmen China? Apple’s China omzet in haar meest recente kwartaal daalde 14 procent ten opzichte van een jaar geleden. Apple heeft PR problemen in China gehad en geconfronteerd met brutale prijsconcurrentie. Ondertussen is de Chinese markt — niet aan de overheid te noemen — kan gewoon beslissen Apple maakt genoeg geld in dat land. Apple heeft veel van de groei en de turbulentie vooruit in China.

Hoe kan Apple hefboomeffect zijn installed base aan inkomsten uit abonnementen Garner? Apple zou de rijkdom van de gegevens van de klant om te zetten in een e-wallet. Betere cloud uitvoering en diensten kunnen abonnementen Garner. Er zijn een heleboel incrementele dingen op de cloud voorzijde voor Apple aan te pakken. Apple zou ook opladen voor deze diensten ook omdat een transactie slechts één knop verwijderd.

; Apple Q3 winst: beats op de winst, de omzet, de omzet gemengd

Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar, Apple, Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen; mobiliteit; In nieuwe beweging, zal Apple niet opening onthullen weekend iPhone 7 verkoop, innovatie, Apple’s mislukte fashion gok

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Leuk of niet, Apple heeft echt de ‘moed’ nodig om verouderde technologie te dumpen

In de nieuwe beweging, zal Apple niet onthullen openingsweekend iPhone 7 sales

gefaald mode Apple’s gok