ASUS Transformer ICS-update laat tablets onbruikbaar

Eind vorige week ASUS begonnen uitrol OTA-update voor de originele EeePad Transformer. Als je het nog niet hebt geïnstalleerd, niet doen. Het kan willekeurige reboots veroorzaken en in het algemeen maak je tablet onbruikbaar.

ICS boot probleem; Random Reboot Investigation; Werken oplossing voor willekeurige boot problemen (niet echt); nu !!! Plaats alle ICS en ICS gerelateerde info hier alleen !!!!!; [OPGELOST] Ice Cream Sandwich-update eigenlijk bakstenen TF101 (nog dichtgemetseld, sorry); [HOW TO] ICS-update problemen? – Ze op te lossen met deze stappen (me niet helpen); Mijn TF101 reboot willekeurig na de Ice Cream Sandwich-update !!; Reboot lus minder dan 36 uur na de ICS upgrade

Ik installeerde de update in het weekend en niets dan problemen hebben sindsdien gehad. Het grootste probleem is dat om de paar uur zal beslissen om zichzelf opnieuw op te starten, en dan nog erger te maken, de reboot mislukt. De tablet hangt aan het opstarten na het rebooten, en je moet het uit te schakelen en weer in om het probleem te verhelpen. De Transformer beschikt niet over een verwijderbare batterij, dus een hard power-off u de power-knop ingedrukt te doen voor ongeveer 10 seconden. Gelukkig dat werkt.

Tientallen gefrustreerde ASUS klanten hebben woedende berichten over de problemen op het XDA en Transformer forums geplaatst. Naast de willekeurige reboots, sommige rapporteren intense batterij afvoeren en crashes van gemeenschappelijke apps. Hier zijn een paar van de onderwerpen die het bijhouden van de kwestie

iPhone; Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel, iPhone, A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s

Sommige mensen hebben geen problemen gemeld, dus het is een beetje een onzin schieten of je zult worden beïnvloed. Sommigen zeggen dat de fabriek reset, clearing en veegde alles is het probleem opgelost, maar het deed het niet vast te stellen voor mij en vele anderen. Mijn advies: niet te upgraden tot ASUS trekt dit noodlottige updaten en steekt een betere versie.

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

A10 Fusion: De siliconen aandrijven nieuwe iPhone 7 en iPhone 7 Plus Apple’s