Backupify opent cloud-to-cloud back-up API voor SaaS ontwikkelaars

Backupify bouwt voort op het succes met cloud-to-cloud back-up en recovery services voor Google Apps en Salesforce.com door het openstellen van de application programming interfaces (API’s) zodat andere software-as-a-service (SaaS) providers kan dit te maken oplossingen.

Wedden op de wolk

Google zet Amazon Web Services te vechten; Google drukt algoritme, cloud voordeel ten opzichte van Apple, rivalen; SAP weddenschappen groot op de cloud, verenigt onder ‘HANA Cloud Platform

De Backupify Developer Platform, die in een beta-test, omdat eerder dit jaar is geweest, is ontworpen om SaaS-aanbieders toe back-up mogelijkheden om hun diensten in een kwestie van uren zonder aangepaste code. De back-ups worden gecodeerd om het niveau van de eigen diensten Backupify’s.

Bedrijven die al zijn begonnen met het integreren van Backupify’s API’s in hun diensten als een verhoogde mate van veilige bescherming van gegevens in de cloud onder andere CRM bedrijf PipelineDeals, evenals cloud applicatie-ontwikkelaars, waaronder Smartsheet, Apptivo, Freshdesk en Mavenlink.

Cloud backup service beschermt Salesforce.com, Google Apps-gegevens; cloud backup service voegt Salesforce.com ondersteuning; Als het gaat om Google Apps bescherming, Spanning heeft uw rug

“De Backupify Developer Platform biedt ons een eenvoudige, eenvoudige manier om bewezen backup-mogelijkheden te integreren, ervoor te zorgen dat de gegevens van onze klanten veilig is en veilig”, aldus JP Werlin, medeoprichter van PipelineDeals, in een verklaring. “We zijn samen met Backupify om de klanten de uitzonderlijke backup bescherming die ze nodig hebben en verdienen.”

Het is natuurlijk aan SaaS-providers om te beslissen al dan niet in rekening te brengen voor de back-ups. De prijs die Backupify rekent voor haar eigen diensten is dramatisch anders: de professionele versie van de Google Apps aanbod begint bij $ 3 per gebruiker per maand, de basisversie van de Saleforce.com dienst begint bij $ 99 per maand voor maximaal 50 gebruikers (plus $ 2 voor extra gebruikers).

Terwijl ik dit schrijf, Backupify; bedient ongeveer 5.000 bedrijven, wat neerkomt op 200.000 gebruikers.

 verhalen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen