China’s Lenovo gaat solo met slimme telefoon

Echter, is het bemoedigend te merken dat sommige binnenlandse verkopers beginnen te mobiele chips te ontwikkelen, “vervolgde hij.

Fei voelde dat het was zinloos om de ontwikkeling van China-made technologie omwille van de nationale prestige.

Hij was ervan overtuigd dat de G900 China’s dapperheid zou presenteren, maar ook van mening dat het moet worden overgelaten aan de markt om te beoordelen of een handset lokaal ontwikkelde technologie moet nemen. Het zou onverstandig zijn om vooruit met instabiele, dure hardware simpelweg omdat het werd gemaakt in China ploegen zijn, zei hij.

Lenovo, als een belangrijke Chinese firma, moeten streven naar een eigen intellectuele eigendom. Echter, voelde hij China bedrijven moeten samen te trekken in gezamenlijk de vaststelling van China ontwikkelde platforms en normen.

Hardware; Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 converteerbare laptop, hardware, Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype, pc’s;? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling; mobiliteit; Moto Z Force Droid Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp

G900 is de eerste van drie producten vrijgegeven door Lenovo en de ZHIA. De groep wordt geleid door Lenovo Mobile, CECT, DTT en Kapitaal Nokia en bestaat uit meer dan 20 bedrijven die zich bezighouden met het onderzoek en de productie van handsets.

De G900 meet 93,3 x 54,5 x 23,4 mm en weegt slechts 110 gram. Het beweert een stand-by tijd van 120 uur hebben en spreektijd van 3,5 uur. Het sport-een touch-screen 260.000-color, en maakt gebruik van de EGSM 900 MHz en DCS 1800 MHz netwerken.

Functies zijn onder meer GPRS (General Packet Radio Service) Class 10, EMS (Enhanced Messaging Service), MMS (Multimedia Messaging Service), foto-editor, handschriftherkenning software en PC-synchronisatie. Een digitale camera attachment is optioneel.

Ook de G900 twee-chip-systeem kan het apparaat worden gebruikt in een zuivere-PDA of pure telefoonmodus. Hierdoor kan het toestel veilig te gebruiken als een PDA aan boord van vliegtuigen, bijvoorbeeld.

De website van China Zhang Lan gemeld uit Beijing.

Lenovo beefs up PC aanbod met 2-in-1 tablet Yoga Book, Yoga 910 convertible laptop

Lenovo bloats up Android met Microsoft Office en Skype

? Lenovo blijft positief ondanks 6 procent 1Q17 omzetdaling

Moto Droid Z Force Edition beoordeling: Shatterproof vertoning, batterij te duren, en functioneel modulair ontwerp