Dell: Q1, outlook zwak; Cites uitdagende omgeving ‘

eerste kwartaal van Dell kwam beneden de verwachtingen en de vooruitzichten waren zwak. Met andere woorden, Dell’s race om zich te transformeren tot een bedrijf met meer software en diensten niet kon ontlopen zwakke hardware-uitgaven.

Het bedrijf heeft in het eerste kwartaal de winst van $ 635.000.000, of 36 dollarcent per aandeel, op een omzet van $ 14420000000, een daling van 4 procent ten opzichte van een jaar geleden. Non-GAAP bedroeg de winst 43 dollarcent per aandeel. Wall Street was op zoek naar de winst van 46 dollarcent per aandeel op een omzet van $ 14900000000. Dell had een schare van wild cards invoeren van het eerste kwartaal verslag, maar Wall Street verwachtte niet een clunker van deze omvang.

Voor Dell, was de groei zwak tot negatief over de belangrijkste eenheden. Groot bedrijf daalde de omzet 3 procent, de omzet publieke sector gedoopt 4 procent en de omzet van de consument daalde 12 procent. Dell daalde in de meeste regio’s met uitzondering van China. Zelfs Brazilië, Rusland, India en China (BRIC) groei was slechts 4 procent.

In het bijzonder, Dell zei dat het zag een goede grote onderneming pijplijn, maar de IT-uitgaven werd uitgesteld.

Dell enterprise-oplossingen en diensten omzet steeg met 2 procent in het eerste kwartaal tot $ 4500000000;. Services eerste kwartaal de omzet steeg met 4 procent tot $ 2100000000;. Groot bedrijf daalde de omzet 3 procent tot $ 4400000000 in het eerste kwartaal met een bedrijfsresultaat van $ 402 miljoen. overheidsinkomsten sector in het eerste kwartaal bedroeg $ 3,5 miljard een daling van 4 procent. Het bedrijfsresultaat bedroeg $ 271.000.000;. Dell geleverde omzet van $ 3000000000 van de consument in het eerste kwartaal, een daling van 12 procent. Het bedrijfsresultaat bedroeg $ 32.000.000;. EMEA daalde de omzet met 1 procent, Americas daalde 7 procent en Azië-Pacific en Japan verkopen waren plat. China was een stijging van 9 procent in het eerste kwartaal, maar de BRIC-inkomsten over het algemeen kreeg 4 procent.

Wat betreft de vooruitzichten, Dell zei dat het verwacht dat de omzet tweede kwartaal tot ongeveer 2 tot 4 procent in het tweede kwartaal. Wall Street verwachtte een grotere sprong naar $ 15400000000 in het tweede kwartaal de omzet.

De resultaten wijzen op een algehele vertraging in de IT-uitgaven. Zorgen over corporate technology uitgaven zal alleen maar toenemen na de prognose van Dell en Cisco’s visie.

Dell CEO Michael Dell zei dat de transformatie van het bedrijf in een op basis van end-to-end IT is aan de gang. Dell merkte ook op dat PC upgrades vooruit zal vertragen van Windows 8. Dell zei

We zijn totaal opgesteld rond de lancering van Windows 8. De bedrijven zijn nog steeds de goedkeuring van Windows 7, zodat we denk niet dat er zal een massale adoptie van Windows 8 worden door bedrijven vroeg op. Zeker is dat de toevoeging van touch mogelijkheden in Windows 8 zijn welkom.

CFO Brian Gladden toegevoegd op een winst conference call

Onze eerste kwartaal werden gemengd en we voldeden aan onze eigen verwachtingen. Er waren een aantal gebieden waar de uitvoering niet zoals werd verwacht, en er waren ook marktdynamiek dat sommige tegenwind gemaakt. We willen duidelijk zijn dat we blijven inzetten voor onze strategie en we willen erkennen dat onze vooruitgang niet altijd lineair zal zijn.

Banking;? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, veiligheid, de Hyperledger Project groeit als gangbusters; CXO; ANZ Bank tech executive dek shuffle, Banking, Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld

Steve Felice, Chief Commercial Officer van Dell, voegde daaraan toe dat bedrijven gaan met mobiele apparaten dan pc’s.

We zien ook een aantal IT-uitgaven prioriteit geven voor andere mobiele apparaten aan te schaffen. Nu is dit meestal een consument dynamiek die er duidelijk enige invloed op het gebied van de commerciële als goed.

Aandelen van Dell daalde 10 procent in de after-hours trading.

Door de nummers

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

De Hyperledger Project groeit als gangbusters

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Visa om te testen blockchain systeem voor internationale overschrijvingen geld