Digital Transformation in Health Care

Gegevens en analyses zal een steeds grotere rol spelen in de transformatie van de gezondheidszorg in de komende jaren.

Een deel van deze digitale transformatie omvat het aansluiten van de gezondheidszorg strategie met meer efficiënte levering mechanismen op basis van aggregatie en het gebruik van de juiste soort data.

Voor deze aflevering van CXOTalk, verwelkomen wij Richie Etwaru, Chief Digital Officer van IMS Health, een multi-miljard leverancier van de gezondheidszorg en het voorschrijven van gegevens samen met de bijbehorende diensten. Richie zal spreken over digitale transformatie in de gezondheidszorg en zijn rol als Chief Digital Officer verklaren.

CXO-Talk biedt wekelijkse video gesprekken met de meest innovatieve en doordachte zakelijke leiders in de wereld. Michael Krigsman, oprichter en co-host, wordt internationaal erkend als een industrie-analist, adviseur strategie, enterprise verdediger, en de industrie commentator.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

U kunt dit interview en andere afleveringen op de CXO-Talk site te bekijken.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen