Google tast iOS Gmail-app te lanceren: Is er blijvende schade?

Google lanceerde een nieuwe Gmail-app voor de iPhone, iPad en iPod touch, maar tastte de uitrol van een bug die meldingen brak en moest trekken.

Op Google’s Gmail blog, het bedrijf bazuinde de lancering van de Gmail iOS-app. Het was niet al te lang meer dat Google had om een ​​back-sporen big time.

Google zei

Update: 11/2/11: Eerder vandaag lanceerden we een nieuwe Gmail-app voor iOS. Helaas, het bevatte een bug die meldingen brak en veroorzaakte gebruikers een foutmelding bij de eerste de app te openen. We hebben de app verwijderd terwijl we het probleem te verhelpen, en we werken om u een nieuwe versie binnenkort te brengen. Iedereen die is al de installatie van de app kan blijven gebruiken.

In een notendop, een aantal Google-gebruikers hebben de Gmail iOS-app, maar de meeste niet.

Op Twitter, Google reageerde met een simpele “we verknald.”

De grote vraag is of dit mislukte uitrol veroorzaakt geen blijvende schade. Google heeft niet veel high-profile flubs als dit — tot nu toe.

De iOS-app ziet er als volgt zodra de bug is opgelost.

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, doelstellingen om technologie te vervangen achter Zip