Google’s Nexus 9 tablet: Meer vriendelijk, maar …

Google’s Nexus 9 tablet voegt belangrijkste beveiligingsfuncties die belangrijk zijn voor het bedrijfsleven, materiaal ontwerp tot Gmail — persoonlijk en werk moet je Google Apps gebruiken — en de nieuwste versie van Android op een HTC hardware pakket dat is solide.

De warmste apparaat in de onderneming blijft de tablet. Leidinggevenden hebben aangedrongen op hen, IT-afdelingen hebben ze ondergebracht, en de gebruikers blijven schreeuwen voor hen. Zijn ze een rage of game-changer? We onderzoeken de productiviteit voordelen, kansen en mythen.

In een notendop, zou de Nexus 9 gezien worden als een bring your own device speler in de onderneming, omdat sommige werknemers een pure crapware gratis versie van Android en admins zal worden bevorderd genoeg encryptie en beveiligingsfuncties om te slapen ‘s nachts.

Deze website Review: Nexus 9 krijgt 4 van de 5 sterren

de website Matthew Miller, de vragen van de prijzen, want de Nexus 9, maar dragers zijn waarschijnlijk om het te subsidiëren met contracten. De Nexus 9 is verkrijgbaar in 16GB of 32GB capaciteit. De 16GB Wi-Fi-modellen zijn $ 399, de 32GB Wi-Fi-modellen zijn $ 479, en de LTE-model begint bij $ 599. Dat de prijsstelling is niet van plan om Apple’s iPad momentum of Samsung’s waardevergelijking dwarsbomen om zijn Galaxy tablets, maar het is niet een stuk om een ​​CXO zien of IT-leider sjouwen de Nexus 9 rond.

Om samen te vatten wat Android 5.0 brengt voor de onderneming tafel

Maar de grootste hindernis voor de Nexus 9 in de onderneming is tweeledig: ten eerste, Samsung heeft Android haar Knox technologie gegeven, maar heeft zijn eigen hardware, omringd met de diensten en functies die meer bedrijven zullen materie. En dan is er nog het feit dat Android-tablet apps voor het bedrijfsleven zijn niet overvloedig. IT-leveranciers ontwerp voor iOS eerste — iPhone en iPad — dan aan Android-telefoons. Android-tablets zijn een bijzaak.

U kunt dat Android-as-a-tweede klasse-app-burger werkelijkheid te zien in de Play Store beoordelingen voor Salesforce en Werkdag. Er zijn tal van klachten die de Android-apps zijn niet ergens in de buurt van wat de iOS daarvan zijn. Daarnaast hebben de meeste zakelijke apps op Google Play een ontworpen voor de telefoon beschrijving aan hen gehecht.

Die werkelijkheid gaat om een ​​bedrijf dat niet aan zijn eigen merkgebonden apps in Android heeft belemmeren. Ondertussen, het is alleen maar erger gezien het feit dat IBM en Apple zijn veelbelovend iOS analytics apps om een ​​parade die Salesforce, Werkdag en een schare van anderen omvat mee te krijgen.

De Nexus 9 en Android 5.0 Lollipop hebben mooie zakelijke vooruitgang geboekt en de nieuwe Gmail is zoet. Maar er is meer werk te doen. Niettemin, IT-afdelingen zullen waarschijnlijk een paar Nexus-apparaten rond het kantoor te zien.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Encryptie wordt automatisch ingeschakeld voor nieuwe apparaten. De Nexus 9 arriveerde met encryptie standaard;. Android Smart Lock, die telefoons en tablets beveiligt te worden beveiligd door bluetooth;. Ondersteuning voor meerdere gebruikers via Samsung’s Knox integratie. Continuïteit tussen Android-apparaten visueel via Google’s user experience, evenals eenvoudige back-up en synchronisatie tussen apparaten;. Accessoires zoals toetsenborden die kan zorgen dat de Nexus 9 te verdubbelen als een laptop in een beperkt aantal situaties.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen