Coming up: het opvoeren voor de CES en Macworld

Voor onze eerste Dan & David Show na de vakantie pauze, een voorbeeld we de twee grote evenementen komen volgende week – de Consumer Electronics Show in Las Vegas en Macworld in San Francisco. David en een team van tientallen van de deskundigen zal worden met betrekking tot de CES locaties, op zoek naar de nieuwste en beste producten en diensten. Ik zal op Macworld controleren van wat Steve Jobs heeft zijn mouwen. Stay tuned voor onze dekking begint op zondag.

Deze podcast kan direct worden geleverd aan uw bureaublad of MP3-speler als u geabonneerd bent op onze podcasts (zie podcasts van de website: Hoe om af te stemmen). Voor meer de onderwerpen die tijdens de show, zoeken onze blog.

Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016

Zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken

CES; Brandstofcellen gekomen van de leeftijd op de CES 2016; CXO; zakelijke, uitdaging tech leiders: Het vinden van innovatie die zaken; CES; Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle, Amazon; CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)

Ed Bott’s Weekly Wrap: CES 2016, Cortana op Cyanogen, meer Windows 10 privacy kerfuffle

CES 2016: Amazon Echo’s Alexa speelt een hoofdrol (en ze is zelfs daar niet)