Dagelijkse Cuppa: tweets verstoren Olympische Spelen, Apple op de zwarte lijst door China

Het lijkt erop dat iedereen heeft moeilijkheden van een soort op maandag, en dat was niet anders ‘s nachts.

Google Glass project heeft iedereen de tongen los, maar samen om mensen om te praten over het heeft, veroorzaakte enige verwarring. The Glass team was bedoeld als een ontmoetingsplaats te houden om te bespreken waar het project gaat, maar beperkte ruimte in een enkele hangout betekende dat gebruikers creëerde een aantal van hun eigen, die meestal werden gevuld met mensen die geen idee hebben wat er gebeurde had. Nou, het positieve is dat iedereen nu weet hoe je een ontmoetingsplaats te creëren.

Hangouts is een technologie die Google lijkt te duwen, met het bedrijf, nu rollen naar Gmail.

Als dit betekent dat meer gebruikers zal worden verstoppingen van mobiele netwerken, het kon de situatie nog erger voor de Olympische Spelen te maken. Eager fans kijken naar de Olympische fietsers en tweeten over de races hebben; voorkomen coördinaten atleten ‘van wordt teruggestuurd naar de organisatoren, als gevolg van overbelasting van het netwerk te racen. vragen Twitter gebruikers in staat om “take it easy,, het Internationaal Olympisch Comité heeft zelfs zover om gegaan met de tweets, tenzij ze dringend.

? Artificial Intelligence, Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen; Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Apple kan al hebben gerealiseerd dat er geld te verdienen uit deze zeer mobiele gebruikers. de website inzender Robin Harris zei dat alles wat je hoeft te doen is, volg het geld, erop te wijzen dat Apple’s ontwikkeling in de afgelopen jaren in de richting van het maken van meer investeringen in mobiele, niet desktops is geweest.

Dit is waarschijnlijk goed nieuws voor degenen die hopen om hun handen te krijgen op een iPhone 5: foto’s en video’s van de nog-to-be-aangekondigde apparaat; zijn online gelekt, van een Japanse smartphone-reparatie bedrijf, hoewel de kwaliteit van de de pasvorm en afwerking heeft ertoe geleid dat sommige om te geloven dat ze gewoon kan worden afgewezen onderdelen van Apple’s fabrieken.

Ook in China, de China Consumentenbond heeft; geplaatst Apple op een “integriteit bedrijf” zwarte lijst; na talloze klachten van Chinese klanten, met inbegrip van slechte of geweigerd after-sales support. De vereniging stelde ook voor dat Apple kan worden belemmerd op de Chinese rechten van de consument en de wetgeving op het gebied.

De zwarte lijst is niet van invloed op OS X 10.8 verkoop, echter. Mountain Lion heeft; al op 3 miljoen downloads, waardoor het de meest succesvolle OS X van Apple’s release date.

? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer