Dell Streak nu beginnen bij $ 399,99, schepen in januari

De Dell Streak heeft meer betaalbaar geworden, maar de lagere prijs wordt geleverd met een wachttijd.

Dell is gedaald de prijs van het roet 16GB Streak tot $ 399,99. Die prijs is niet de ondertekening van een bindende overeenkomst met een draadloze provider nodig, maar de goedkopere Stroken zal niet starten scheepvaart tot januari 10. Denk je dat je zo lang wachten?

Als je het niet erg vindt het aanmelden voor een tweejarig contract met AT & T, kunt u deze zelfde versie van de Dell Streak voor $ 99,99 nog steeds meer dan bij Best Buy.

 dekking op de website

Dell Streak nu beschikbaar ontgrendeld en in kersenrood, Dell Streak zal beschikbaar zijn ontgrendeld in de VS zijn volgende maand, Ebook readers en de iPad gedomineerd mijn 2010 posten; Android 2.2-gebaseerde Dell Venue lancering in Korea deze maand

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren