Forrester’s recept voor groene IT

Er is een nieuw rapport van Forrester Research met een aantal praktische tips voor de CIO’s die zijn opgesteld met het bewerken van een groene IT-agenda (of, die willen een sprong op deze pro-actief te krijgen).

Forrester stelt zijn er vier doorslaggevende doelen die IT-organisaties moeten overwegen in hun planning. Ze bevatten

• Het verminderen van het elektriciteitsverbruik; • Herbekijken gebruik van bestaande technologieën en uitzoeken waar er lacunes zijn; • Ondersteunen van maatschappelijk verantwoord ondernemen en milieu-inspanningen (die op de lange termijn effect van het aantrekken van talent, het verbeteren van de banden van het bedrijf om de grotere groene beweging en zelfs helpen heeft met compliance-eisen); • het helpen van de moederorganisatie claimen het voordeel van betere fiscale en nut tarieven

Zodra de agenda is op zijn plaats (of eigenlijk, waarschijnlijk als het wordt ingesteld, omdat de tijd is van de essentie), Forrester stelt dat de interne evaluaties waarschijnlijk een aantal van de bestaande IT en faciliteiten projecten die reeds steun groene initiatief van de ambities van het bedrijf zal onthullen. In ieder geval zal het belangrijk zijn voor IT om samen met faciliteiten personeel en anderen om een ​​volledig beeld te krijgen. Andere dingen die belangrijk zal zijn voor een succesvolle groene initiatief omvatten

• relateren van de IT-plan om de algehele bedrijfsdoelstellingen en groene begroting realiteit; • Inzicht in hoe een groene plan zal beïnvloeden inkoopstrategieën; • Aan de buitenkant perspectief van de diensten van bedrijven die kennis van hoe om groene IT-principes toe te passen; • Anticiperen op punten van de weerstand; • specifieke doelen instellen en het definiëren van een manier om vooruitgang te meten

Als het gaat om de invoering van de plannen in actie, Forrester stelt een gefaseerde aanpak en het streven naar quick wins op het groene front zoals

• Het vinden van niet-gebruikte apparatuur en het nemen van het uit dienst; • eraan herinneren personeel om verlichting en computers ‘s nachts uit te schakelen; • Het inschakelen van power management functies op printers en randapparatuur; • De goedkeuring van een mandaat om alleen pc’s en servers te kopen en te voldoen aan de Energy Star 4.0 ( dit is een van de Climate Savers mandaten); • het aanpakken van de luchtstroom in datacenters

Twee andere dingen Forrester beschouwt kritisch: Het creëren van interne buzz aan medewerkers enthousiast over de vaststelling van groene ideeën op te doen (misschien zelfs een soort van “certificering” te bewijzen dat ze hebben bepaalde gewoonten goedgekeurd) of aan te moedigen suggesties op het basisniveau.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Er is een heleboel meer. De bottom line is dat dit is een rapport dat niet bagatelliseren hoe uitdagend omarmen groene IT zal zijn, maar in ieder geval biedt een aantal concrete ideeën over hoe om daadwerkelijk aan de slag.

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen