Game of Smartphones: Waarom noch Apple noch Google deze oorlog met China kan winnen

Hoe zit dat seizoen zes finale van Game of Thrones? Geweldig, toch? Ok, geen spoilers hier. Maar als je het niet hebt bekeken en zijn aanzienlijk achter, overweeg dan binging de show gedurende deze lange vakantie weekend.

Gemaakt in China

Ik zie veel parallellen tussen Game of Thrones en de technologische industrie. In feite, veel van de tech industrie mening zie je op het internet vandaag de dag is analoog aan de fandom rondom de show – er zijn allerlei theorieën over wat er zal gebeuren, wie gaat volgende weggevaagd, welke speler is te gaan om uit te komen op de top, et cetera.

Zijn Chinese producten simpelweg imitaties van wat er wordt geproduceerd in Japan en Korea? Of is het land het creëren van zijn eigen unieke ontwerpen en merkidentiteit?

Als het gaat om de mobiele tech industrie, een groot deel van de theorieën over wie gaat wie kloppen en hoe ze gaan om het te doen zijn zo fantasievol als het idee van een draak vliegen leger van halfnaakte Valyrian she-warriors zwaaiende reus broadswords terugkomen door een tijd portaal om de Lannisters te vernietigen voordat ze kunnen beslag leggen op de IJzeren Troon, waardoor toekomstige geschiedenis te veranderen.

Dude het is gewoon niet gebeuren. Maar meld mij aan om het script voor hbo schrijven.

Ik realiseer me dat het is leuk om de schijnbaar nooit eindigende Google versus Apple “oorlog” te kijken en micro-analyse van elk OS en versie van het product en te voorspellen hoe sommige aankomende kleine feature of technologische vooruitgang geeft één partij de rand boven de andere.

Voor geeks is dit kijksport. We genieten van het vergieten van bloed, de incestueuze geschillen, het publiek vetes. We genieten van het kijken naar onze veracht en geliefde producten en onze meest hekel of favoriete verkopers krijgen gehamerd of slagen in de markt.

Het is niet anders dan hoe we zijn onderworpen aan de volledige belangrijkste plot lijn van Game of Thrones voor zes jaar, waarin concurrerende huizen vechten om de macht en de uiteindelijke bezit van de IJzeren Troon gaat.

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, mobiliteit; Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten, Smartphones, iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

Zoveel verspilde moeite door dramatis personae, alleen om hun hoop en leven zo snel onderbroken. Kijken naar de machtsverhouding tussen families heen en weer schuiven.

Alle terwijl buiten het medeweten van de meeste van de personages, een gigantisch leger van Ice Zombies naderen van buiten The Wall bereidt om ze allemaal te doden.

Met de lancering van de HTC 10 en het verstrijken van de hele winter shows het, is het tijd om de 10 beste smartphones halen om dit jaar begon.

En ja, ik realiseer de mooie blonde met drie volgroeide draken, een enorm leger van Onbezoedeld en Dothraki barbaren en een enorme vloot van Iron Island oorlogsschepen komt over de Smalle Zee. Maar blijf met de analogie voor het moment.

The Giant Freakin ‘Army of Ice Zombies, of Wights, onder leiding van de White Walkers, werden duizenden jaren geleden gemaakt door de kinderen van het bos tijdens hun oorlog tegen de First Men. The White Walkers maken meer zombies van mensen die hun leger overwint.

Ze zijn massavernietigingswapens, of Westerosi of Mass Destruction.

In feite kregen ze een eindeloos aanbod van zombies. Ze zijn een hernieuwbare bron. Ben je mij aan het volgen?

Net als de kinderen van het Bos die het Witte Walkers gemaakt, Google Android gemaakt en het apparaat OEM-business, dat samen met het gaat.

Ze open source is. Het is daar. Het is uiterst onwaarschijnlijk, als gevolg van de massale ontwikkelaar slecht zal het zou genereren, maar Google kan zeker close-source toekomstige versies van het.

Maar de geest is uit de fles en Android Open Source Project (AOSP) kon worden gespleten als een afgeleid werk. Eindeloze hoeveelheden van Android-apparaten kunnen worden gemaakt door derden zonder Google met één of meer zeggen erin.

Tuurlijk, ze konden hun eigen Uber-Nexus, ga dan naar de markt met die proberen af ​​te leiden van al dat Android fragmentatie, en doe magische dingen te proberen om marktaandeel te stelen uit de buurt van Apple. Dat lijkt een grote kans.

Zodra een paria in de onderneming, heeft Apple stilletjes uitgegroeid tot een lieveling van managers en professionals vanwege het gebruiksgemak van de iPhone en de iPad. We kijken naar hoe de instroom van Apple-apparaten is het veranderen van de tech-landschap in het bedrijfsleven.

Dat zou een interessant gevecht om naar te kijken, maar het is niet ga stoppen met de Giant Freaking Army of Ice Zombies. En toen ik bedoel Ice Zombies bedoel ik zeer bekwaam en krachtige Chinese productie reuzen zoals Huawei, Xiaomi en ZTE. En in plaats van het Noorden ze vandaan komen Shenzen.

By the way, deze Ice Zombie smartphones zijn verdomd indrukwekkend. Ik omhels mijn Ice Zombie overlords. Meld mij aan, de voordelen voor de gezondheid alleen zijn zeer aantrekkelijk.

En Apple? Ik ben vrij zeker dat Apple al weet over de Ice Zombies, ze weten dat de iPhone business is in een langzame daling, en ze weten dat ze kunnen blijven om geld te verdienen van een trouwe klantenkring voor enige tijd te komen.

Maar ze weten dat ze niet de Ice zombies te verslaan. Als ze naar de oorlog met de Giant Freaking Army of Ice Zombies, ze zijn toast.

Ze weten dat de meeste mensen kunnen zich niet veroorloven om $ 600 betalen voor een smartphone. Als een perfect alternatief bestaat voor $ 200, zijn de meeste consumenten zullen kiezen voor die plaats. Ze weten dat ze zijn een luxe goederen fabrikant. Ze weten dat ze hebben vrij veel maxed out marktaandeel voor wat ze hebben, en ze zijn in het onderhoud modus.

De meeste mensen kunnen zich niet veroorloven om luxe goederen te kopen, en geen enkele hoeveelheid van de ventilator theorieën over de iPhone 7/8 of fantasy Google Uber-Nexi door een stelletje duizendjarige hack tech bloggers die hun hoofd niet weten van hun ezels over grootschalige productie of supply chain management of de basis van de economie gaat om dat te veranderen.

China gaat naar de mobiele industrie landschap te transformeren. Zoveel is zeker. Apple en Google en zijn meest favoriete Android OEM’s leven op geleende tijd. The Ice Zombies gaan om afval te leggen aan de huidige smartphone-industrie, en niets zal ze te stoppen –regardless van die eindigt in de IJzeren Troon in Washington in november.

De enige verdediging Apple en Google heeft – en mijn inzet is op Apple om degene die het uit de eerste cijfers zijn – is innovatie, en over te gaan tot het volgende ding, en het creëren van een nieuwe markt geheel voor dat men ook neer gemaaid door de Ice Zombies.

Wat de markt is dat? Het zou kunnen zijn wearables. Het kan worden uitgebreid en virtual reality. Het zou de volgende golf van ivd zijn. Alles wat ik weet is dat het niet smartphones.

The Ice Zombies zijn altijd gaat om daar te zijn. The Ice Zombies waren er altijd. Nu zijn ze gemobiliseerd, en ze zijn meer nodig dan ooit.

Wie is klaar voor de Ice Zombies? Ik ga om te beginnen met cursussen in Zombinese. T alk terug en laat me weten.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

iPhone 7: Waarom ik ga eindelijk groot met model van dit jaar

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring