GFI stroomlijnt cloud-gebaseerde faxoplossing

GFI Software heeft omgedraaid de “on” schakelaar voor zijn nieuwe GFI FaxMaker Online aanbod – een cloud-based faxen oplossing die deel uitmaakt van het; push bedrijf om al haar toepassingen leveren zoals diensten.

GFI FaxMaker Online laat kleine bedrijven (of een bedrijf voor die kwestie) verzenden faxberichten vanaf elke met internet verbonden apparaat onafhankelijk van de hardware en zonder een speciale telefoonlijn. De service verstuurt en ontvangt berichten via een e-mailclient of dienst, ongeacht of het op locatie of in de cloud wordt gehost.

Hier zijn enkele andere functie hoogtepunten

Print-to-fax ondersteuning vanuit elke toepassing die een drukkerij optie heeft

Ondersteuning voor meerdere bestandsformaten, waaronder standaard Office-document, spreadsheet of presentatie-bestanden, maar ook als PDF, HTML, en tekstformaten

Een administratie portaal dat een record van die gebruik maakt van de dienst over meerdere accounts of identiteiten (als dat relevant is) houdt.

Blijkbaar veel van jullie nog steeds gebruik van faxen veel. Uit een enquête in opdracht van GFI in oktober 2012 bleek dat 85 procent van de meer dan 1000 respondenten gebruikt faxen in sommige capaciteit.

Prijzen voor de dienst begint bij $ 12,75 per maand, hoewel er op dit moment een 30-dagen gratis trial van de dienst wordt aangeboden. Elk abonnement heeft zijn eigen faxnummer.

Print-to-fax ondersteuning vanuit elke toepassing die een drukkerij optie heeft, ondersteuning voor meerdere bestandsformaten, waaronder standaard Office-document, spreadsheet of presentatie-bestanden, maar ook als PDF, HTML en tekst-formaten; administratiekosten portaal dat een houdt registreert wie gebruik maakt van de dienst over meerdere accounts of identiteiten (als dat relevant is).

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

nieuw business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen

MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, MKB; Video: 3 waardevolle tips van bekende tech ondernemers, MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software, nieuwe business model van Microsoft voor Windows 10: betalen om te spelen