Google Play Music All Access (officieus) komt naar iOS

Google Play Music All Access, een abonnement muziekdienst vergelijkbaar met Spotify en Radio, werd, aangekondigd, met veel tamtam op de maatschappelijke I / O Developer Conference vorige maand, maar iPhone-gebruikers werden in de kou.

Hoewel de service is (voorspelbaar) Android-only, een scherpe ontwikkelaar heeft al kreeg het werken met iOS en vandaag zijn code ingediend bij de App Store voor goedkeuring. James Clancey ‘s gmusic ($ 1,99, App Store) is de meest populaire Google Music-app voor iOS en het krijgen van een nieuwe functie echt snel-nu.

gmusic 5.2.1 – de huidige versie – alleen speelt muziek die u heeft geüpload naar Google Listen Now (voorheen ‘Google Music’), maar volgens Wired, Clancey brachten het weekend door het coderen van een update van de abonnementsdienst te ondersteunen na het horen van Google aan te kondigen All Access vorige week op I / O.

Clancey ingediend gmusic 6,0 tot Apple ter goedkeuring die ondersteuning voor Google Play Music All Access-functie, de 10 $ per maand voegt all-you-can-eat muziek abonnementsdienst ontworpen om te concurreren met Spotify, Rdio en anderen.

Clancey vertelt me ​​dat de belangrijkste focus van gmusic 6.0 is All Access, Zoek volledige, het toevoegen van muziek en radiostations. Het andere goede nieuws is dat hij niet van plan is een prijswijziging voor 6,0, althans niet onmiddellijk.

Apple is al lang gekletst om de ontwikkeling van haar eigen “iRadio” abonnement muziek service, maar het is onlangs geruchten een ruwe plek in de onderhandelingen met Sony Music en Warner Music Group te hebben geraakt. Deze website wijst erop dat de impasse over is kosten te betalen voor overgeslagen songs

Apple en Sony Music, ‘s werelds tweede grootste muzieklabel, nog steeds proberen te hameren de details over de vraag hoe veel Apple zou betalen voor de nummers die mensen luisteren naar een fractie van en vervolgens over te slaan, volgens mensen bekend met de onderhandelingen.

Er is niet te zeggen of Apple gmusic 6 zal goedkeuren, maar ik zie niet in waarom het zou niet. Als u een abonnement niet al te betalen voor een van de andere concurrerende muziekdiensten, misschien gmusic 6 een leuke optie zijn.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren

Luister naar bedrade hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7? Het gaat kosten

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, hoe dan ook de prijzen te verhogen, iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade, iPhone, iPhone 7 pricetags kan China de verkoop belemmeren; mobiliteit; Luister naar draadloze hoofdtelefoon tijdens het opladen van uw iPhone 7 ? Het gaat kosten