Google’s contant geld beschikt geloofwaardigheid voor residentiële zonne-energie

Als je had enige twijfel dat residentiële zonne-energie is hot en dat het zal blijven warm te zijn wanneer de overheid beslist dat het niet kan of wil niet de goedkeuring ervan te financieren met marktprikkels, weg te nemen die angsten. Zoals u ongetwijfeld hebt gelezen, heeft Google net geïnvesteerd big-time in deze sector voor een bedrag van $ 280.000.000 dat het betalen van een financieringsfonds mede ondersteund door één van de grootste spelers in die zaken, SolarCity.

Het idee is dat als een huiseigenaar niet kan zetten het geld vooraf, zouden ze in staat zijn om een ​​huurovereenkomst te werken door middel van het nieuwe fonds. Het fonds is aangekondigd als de grootste fonds in zijn soort in de Verenigde Staten. Het is het grootste investering van Google in schone energie technologie tot nu toe. Ik vraag me af hoe lang het zal duren om te verbranden door middel van dit geld.

Google is slechts de laatste partner voor SolarCity, die erin geslaagd is de opbouw van een installed base van ongeveer 15.000 zonne-energie projecten. Het bedrijf helpt financiën zoiets als 80 procent van de projecten. Zij heeft meerdere ronden van de financiering aangekondigd – meer dan $ 1 miljard cumulatief – om het te helpen dit doel te bereiken. Een van de meest voorkomende partners is het Amerikaanse Bancorp.

SolarCity is nu actief in 10 Amerikaanse staten, waaronder Arizona, Californië, Colorado, Maryland, Massachusetts, New Jersey, New York, Oregon, Pennsylvania en Texas, evenals in Washington DC

De deal met Google onderstreept het feit dat de filosofie SolarCity’s de juiste is in het huidige economische klimaat – als het maakt het gemakkelijk om te investeren in de woningbouw, zullen meer mensen het doen. Persoonlijk vind ik het feit dat de overheid niet betrokken is vooral aantrekkelijk. Veel minder bureaucratie, me dunkt, plus een business model dat rond zal blijven in het waarschijnlijke geval dat de stimuleringsmaatregelen van de overheid voor schone energietechnologie zijn beperkt of ontkracht in de toekomst.

 posts over SolarCity en residentiële zonne-energie

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Box integreert met Google Docs, Springboard

? Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface duurt langer

Google een website als onveilig tag? Nu krijg je meer informatie over het probleem

SolarUniverse franchise het bedrijf van residentiële zonne-energie (SmartPlanet), Goedemorgen, Baltimore! SolarCity bereikt cross-country naar Maryland; SolarCity CEO: Solar prikkels zal niet zo ver van volgend jaar (SmartPlanet) gaan; New $ 90.000.000 fonds zal SolarCity integratie dienst uit te breiden naar nieuwe staten; SolarCity paren energie-efficiëntie diensten met zonne-installaties

Developer; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, Cloud, Box integreert met Google Docs, Springboard, mobiliteit; Google weerlegt Edge batterij beweringen van Microsoft: Chrome op Surface gaat langer mee, veiligheid, Google hebben een website als onveilig? Nu krijg je meer informatie over het probleem