Chase en Bank of America dropping Windows Phone: Will Windows 10 stop-platform verlaten?

De app gap sluit op Windows Phone, maar lastiger dan een paar ontbrekende apps is de manier waarop apps te krijgen op het platform, zelfs die je betaald.

Bankieren apps zijn een categorie die altijd is achtergebleven op Windows Phone en het argument van de Windows Phone-gebruikers is dat je altijd kon gewoon gebruik maken van de web browser om toegang te krijgen tot uw bank. Ik vond gewoon dat AmEx en Wells Fargo zijn nu aanwezig, dus ik kan toegang krijgen tot mijn Costco kaart en beheren van mijn dochters college leningen.

Echter, hoe groter nieuws voor het bankwezen is dat Bank of America en Chase zijn beide trekken ondersteuning voor Windows Phone. Rapporten wijzen op een gebrek aan gebruikers van Windows Phone zijn rechtvaardiging voor het trekken van deze bankieren apps.

In het begin van 2013, USAA trok haar Windows Phone app, maar dan later in december 2013 nieuw leven ingeblazen op Windows Phone 8. Dit toont aan mijn echte zorg met Windows Phone en dat is het gebrek aan vertrouwen kan men achter de app die u gebruikt en / of zet betaald beschikbaar zijn in een jaar.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Ik was op een Xbox-game te kopen spree toen Windows Phone 7 gelanceerd en kocht bijna iedere nieuwe titel die werd uitgebracht. Helaas, Microsoft heeft een aantal van deze titels getrokken door de jaren heen en ik was nooit een restitutie voor de spellen die ik kocht gegeven. U kunt spel titels als Star Wars herinneren: Battle for Hoth, Full House Poker, en Fable: Coin Golf.

Veel van deze games waren een slachtoffer van de Windows Phone 7 naar Windows Phone 8 upgrade, wat leidt me af te vragen hoe veel apps een slachtoffer van de volgende overstap naar Windows 10 zal worden.

RunKeeper is een zeer populaire fitness-tracking en logging service. RunKeeper is beschikbaar op Windows Phone een paar jaar geleden, maar is sindsdien getrokken en is niet teruggekeerd naar het platform. Ik weet zeker dat veel Windows Phone-gebruikers hebben de verhalen van apps ze houden ofwel niet beschikbaar zijn of worden getrokken uit de Windows Store.

Windows Phone heeft niet gewonnen het marktaandeel velen van ons dacht dat het zou in de eerste plaats toont het succes alleen aan de onderkant van de markt. Ik kan begrijpen waarom ontwikkelaars laat het platform, maar het maakt het ook erg moeilijk voor mij om te adviseren of de stok met Windows Phone. Ik heb niet de ontwikkelaars te laten vallen ondersteuning als dit op Android of iOS, dus het is logisch dat de consument zou de stok met die platformen waar ze kunnen vertrouwen op de apps die ze kopen of gebruik zal beschikbaar zijn in de toekomst gezien.

De belofte van Windows 10 voor telefoons (Is er niet altijd de belofte dat de dingen de volgende keer beter zal zijn?) Is dat de toepassingen universeel zal zijn en werken in de desktop, tablet en smartphone. Het valt nog te bezien wat dit betekent voor party apps derde zoals banken, fitness, en spelletjes dus we zullen moeten wachten tot later dit jaar te zien als het vertrouwen kan worden hersteld naar Windows 10 voor telefoons. Voor nu, ik ben steken met Android en iOS, waar ik weet dat mijn apps beschikbaar zal zijn.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test