Apps hebben 466.000 Amerikaanse banen gecreëerd (studie)

Er zijn nu ongeveer 466.000 banen in de VS “App Economie,” omhoog van nul in 2007. Deze banen omvatten die van de werkgevers op pure app bedrijven, zoals Zynga,-app-gerelateerde banen bij grote bedrijven zoals Electronic Arts, Amazon, en AT & T , evenals banen app infrastructuur in de kern van bedrijven als Google, Apple en Facebook. De App Economy totaal omvat ook werkgelegenheid overloopeffecten voor de rest van de economie.

Glassdoor: gebruik uw Facebook-connecties om een ​​baan te vinden; Facebook steelt medewerkers van iedereen (infographic); Facebook partners met de Amerikaanse overheid om de werkloosheid terug te dringen; Toen Mark Zuckerberg wil om u te huren, neemt hij je naar het bos; Facebook-app verkeer verdrievoudigt bij werk (verslag); 56% van de werkgevers te controleren aanvragers Facebook, LinkedIn, Twitter

De nieuwe bevinding komt uit een studie 17-pagina getiteld “Waar de banen zijn” (PDF) gesponsord door de technologie handel groep TechNet en uitgevoerd door Dr Michael Mandel van South Mountain Economics. Tevens bleek dat de banen App Economy liggen verspreid door het hele land, dat ze snel groeien, en voorspelde dat de locatie en het aantal app-gerelateerde banen is waarschijnlijk sterk verschuiven in de komende jaren.

America’s App Economy – die net 5 jaar geleden voor de iPhone werd geïntroduceerd nul banen gehad – toont aan dat we snel economische waarde en werkgelegenheid door de cutting-edge innovatie kunnen creëren “, TechNet President en CEO Rey Ramsey zei in een verklaring.” Vandaag de dag, de App Economy is het creëren van banen in elk deel van Amerika, in dienst van honderdduizenden Amerikaanse werknemers vandaag en nog meer in de komende jaren.

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

Dit getal is zelfs aanmerkelijk kleiner dan eerdere studies hebben gesuggereerd. Bijvoorbeeld, in september 2011 de Facebook-app economie alleen al werd geschat in dienst te nemen tussen de 182.744 en 235.644 mensen. Dit zou impliceren dat bedrijven als Electronic Arts, Amazon, AT & T, Google en Apple nauwelijks het merendeel van de banen in het algemene nummer van de VS Vandaag maken mag niet rechtstreeks worden vergeleken met de Facebook-nummer uit vijf maanden geleden, niet alleen omdat er zoveel tijd verstreken is, maar vooral omdat de twee getallen komen uit verschillende bronnen.

Uiteraard is de bron van de gegevens zaken: een Facebook-gesponsorde studie vorige maand gevonden Facebook aangemaakt 232.000 Europese banen alleen al in 2011. Dus ja, nemen al deze nummers met een flinke dosis zout.

Alles wat we met zekerheid kunnen zeggen is dat Facebook is het hebben van een impact hebben op de arbeidsmarkt, apps of niet, maar het is heel moeilijk te kwantificeren.

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen