Dagelijkse Cuppa: Samsung Beoordelingen Chinese leveranciers op kinderarbeid, Foxconn koopt Sharp aandelen

Voordat je meteen aan het werk, is hier een kopje tech nieuws voor u gemak in uw dag.

Samsung zal de herziening van meer dan 250 van zijn Chinese leveranciers voor het breken van de wet, nadat een van hen werd beschuldigd door de VS gevestigde groep China Labor horloge van het gebruik van kinderarbeid.

HEG Electronics is eigenaar van de fabriek in kwestie. Het bedrijf bouwt goederen voor een aantal leveranciers, waaronder Samsung, Motorola en LG.

Spreken van bedrijven met een twijfelachtige arbeidspraktijken; Foxconn kunnen kopen haar 10 procent belang in de Japanse elektronicagigant Sharp voor een lagere prijs dan verwacht.

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; mobiliteit; Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge over Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring

De fabrikant contract hadden afgesproken om de brandstapel maart te kopen, en de verkoop op het moment dat werd geprijsd op ¥ 550, of US $ 7 per aandeel voor een totaalbedrag van US $ 800.000.000. Maar als gevolg van een credit rating gesneden en een duik in de aandelenkoersen, Sharp aandelen zijn nu een stuk minder waard.

Lenovo’s Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA) afdelingshoofd Gianfrano Lanci heeft; geprezen Surface tablet van Microsoft, op slechts een maand na de Acer CEO JT Wang haalde uit naar het apparaat.

Wang was niet bijzonder tevreden over Microsoft’s bedoeling om te concurreren met zijn hardware partners, maar Lanci zegt dat het toestel een goede aanvulling op een concurrerende markt.

Lenovo is ook gezegd te zijn, op zoek naar acquisitiemogelijkheden om zijn divisie mobiele apparaten uit te breiden.

The Pirate Bay de 27-jarige mede-oprichter Gottfrid Svartholm Warg is gearresteerd, in Cambodja.

Zweden had een internationaal arrestatiebevel op Warg voor uitgegeven “een misdaad met betrekking tot informatie-technologie.” Warg is in heet water dankzij zijn populaire torrent-website, en is waarschijnlijk naar huis worden gestuurd naar Zweden.

Web metrics bedrijf NetMarketShare heeft vrijgegeven gegevens waaruit blijkt dat het gebruik van; Apple’s Mac OS X-platform heeft ingehaald Microsoft Windows Vista. Echter, Windows 7 is nu de dominante OS in de wereld, die uiteindelijk ingehaald de populaire Windows XP.

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Hands-on met de Samsung Galaxy S7 Edge op Republic Wireless: Een betere Wi-Fi bellen ervaring