Dell lanceert nieuwe producten bescherming tegen bedreigingen voor de onderneming

Dell heeft een nieuwe reeks van beveiligingsoplossingen ontwikkeld om zakelijke klanten te beschermen tegen ontwikkelende digitale bedreigingen gelanceerd.

Onthulde deze week op de Dell Wereldconferentie, de pc-maker zei dat de nieuwe range “biedt een frisse aanpak” om malware te blokkeren, sandboxing en beveiliging van gegevens, terwijl ook de flexibiliteit van een bedrijf te verbeteren.

In een voorbeeld worden aangeboden op het evenement, Dell toonde de SonicWALL APT Protection Service, de eerste nieuwe toevoeging aan security portfolio van de tech reus. De nieuwe dienst, beschikbaar op zowel firewall en e-mail oplossingen, scant bestanden in quarantaine verdachte bestanden tot een oordeel over het risico van het bestand kan worden bereikt.

Gebouwd op multi-layered sandbox technologieën en in staat aan te boren in Dell’s cloud forensics platform SonicWall Grid, de geavanceerde aanhoudende dreiging service maakt gebruik van real-time analytics uit meer dan 500.000 next-generation firewalls (NGFWs) om de netwerkbeveiliging te verbeteren.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Daarnaast is Dell nu het aanbieden van een geïntegreerd beheer van Dell Networking X-serie switches via de Dell SonicWALL firewall-interface, waardoor klanten de mogelijkheid om hun beveiligingsbeleid te beheren via één console, het verhogen van de operationele efficiency en het verminderen van de complexiteit vaak geassocieerd met het beschermen van zakelijke netwerken .

Cyren, een cloud-gebaseerde Internet security onderneming die detectie van bedreigingen en beveiliging analytics biedt, hebben ook antivirus handtekeningen voor Dell SonicWALL Email Security applicaties vanaf versie 8.2, de toetreding tot DELL SonicWALL Grid AV, McAfee AV en Kaspersky AV als onderdeel van multilayer antivirus netto Dell .

Dell heeft ook vrijgegeven van de One Identity Cloud Access Manager 8.1, een SaaS-gebaseerde, multi-authenticatie beveiligde toegang service voor interne en cloud-gebaseerde applicaties onderneming, die wereldwijd beschikbaar zal zijn 28 oktober.

Bovendien, Dell Security Solutions kondigt drie nieuwe toevoegingen aan de Dell Data Protection (DDP) portfolio aan de bescherming van gegevens in beweging te versterken

Op de conferentie, Dell kondigde ook een hybride cloud-systeem, met technologie ontwikkeld in samenwerking met Microsoft, die bestemd zijn voor de zakelijke markt waar de spelers nog om te verhuizen naar de cloud en vereisen een laag risico, eenvoudige overgang.

Lees verder: Top picks

Dell Data Protection | Cloud Edition 2.0 stelt bedrijven in staat om hun gegevens te versleutelen en te handhaven beleid controles de gegevens verhuist van endpoints tot public cloud-platforms. De nieuwste versie is geschikt voor Google Drive en Microsoft Microsoft Onedrive voor bedrijven in aanvulling op de Box en Dropbox;. Dell Data Protection | Server Encryptie levert software-encryptie voor Windows-servers in filialen of externe kantoren om gegevens beter te beschermen op kwetsbare servers; Dell Data Protection |. Endpoint Recovery biedt klanten de mogelijkheid om eenvoudige continue back-up voor laptops, desktops en tablets om het risico van gegevensverlies te verminderen.

Top gadgets en accessoires voor hardware en gegevensbeveiliging; Hoe maak ik een effectief team Red enterprise hack te lanceren; In kielzog van Ashley Madison’s, hier is een man het verhaal van seks, verdriet en afpersing; Uw bedrijf heeft een data-inbreuk geleden. Wat nu,? 10 dingen die u niet wist over de Dark Web

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Veiligheid; FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; beveiliging; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer, veiligheid, Pentagon bekritiseerd voor cyber -emergency reactie van de overheid waakhond